Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

e-motoendisi: Οι τιμες μας θα σας καταπληξουν!!!Ενδεικτικά αναφ...

e-motoendisi:
Οι τιμες μας θα σας καταπληξουν!!!Ενδεικτικά αναφ...
: "Οι τιμες μας θα σας καταπληξουν!!!Ενδεικτικά αναφέρουμεDAINESE Laguna Seca profαπο 1060,0€ σε 848,0€!!! DAINESE Nector απο 824,..."

Οι τιμες μας θα σας καταπληξουν!!!Ενδεικτικά αναφέρουμε

DAINESE Laguna Seca prof

απο 1060,0€ σε 848,0€!!!












DAINESE Nector απο 824,0€ σε 660,0€





















AGV Valentino's heart απο 230,0€ σε 207,0€

thumb.php
Η επιχείρηση ΜΟΤΟενδυση δημιουργήθηκε το 2001 στην Αλεξανδρούπολη από δυο φίλους της μοτοσικλέτας που οραματίσθηκαν να προσφέρουν στους μοτοσικλετιστές τις περιοχής μια πλήρη γκάμα προϊόντων ένδυσης – υπόδησης –προστασίας και αξεσουαρ για τον σύγχρονο αναβάτη. Η πρώτη έδρα της εταιρίας ήταν στην οδό Ψαρρών στην Αλεξανδρουπολη. Ένα κατάστημα διαφορετικό από αυτα που ήξεραν και είχαν συνηθίσει οι μοτοσικλετιστές της περιοχής. Από την πρώτη ματιά ο επισκέπτης μπορούσε να διαπιστώσει την απουσία δίτροχων κάθε τύπου. Η επιχείρηση δεν είχε μπει στον τομεα πώλησης μοτοσικλετών κ.λ.π. διτροχων. Κάτι τέτοιο ήταν πρωτόγνωρο για την περιοχή. Ήταν το μόνο κατάστημα της Βόρειας Ελλάδας, μέχρι την Θεσ/νικη, αποκλειστικά με ένδυση-υπόδηση-αξεσουαρ. Μεγάλες και γνωστές εταιρίες του χώρου όπως Dainese, Nolan, AGV ήταν οι πρώτοι κατασκευαστές που γέμισαν τα ράφια. Το κοινό της περιοχής αγκάλιασε από την αρχή την προσπάθεια και έδωσε ελπίδες για μια καλή πορεία.

Σύντομα διαπιστώθηκε ότι ο χώρος αυτός δεν ήταν αρκετός. Έτσι κρίθηκε αναγκαία η μετεγκατάσταση σε νέο μεγαλύτερο κατάστημα το οποίο βρίσκεται στην Λεωφόρο Δημοκρατίας 68, στην ανατολική είσοδο της πόλης, περίπου εκατό (100) μέτρα από το σούπερ μάρκετ Μαρινοπουλος. Σε ένα αρκετά μεγάλο χώρο μπορεί ο υποψήφιος αγοραστής να βρει μια μεγάλη ποικιλία μπουφάν, παντελόνια, κράνη, μπότες, προστασίες, αξεσουαρ και γενικά ότι μπορεί να χρειασθεί ένα μοτοσικλετιστής της σημερινής εποχής.